Om Oss

Välkommen!

Äkta italiensk färsk pasta!

Goutera tillverkar äkta italiensk färsk pasta enligt den italienska hantverkstraditionen! 
 Företaget Goutera startade redan 2001.

Vi anser att tillverkning av pasta är ett hantverk som kräver såväl högsta kvalitet av råvaror som kunskap och skicklighet hos personalen.

 

Färsk pasta skall vara just färsk pasta – Om du frågar oss…

 

Våra produkter levereras i olika förpackningar, beroende på kunden. Hållbarheten på upp till 21 dagar.

Vi tillverkar pasta i

  • Konsumentförpackningar till dagligvaruhandeln.
  • Restaurangförpackningar till restauranger
  • Storköksförpackningar till storkök och grossister

Pastan produceras normalt efter beställning och levereras direkt till kund via någon av våra återförsäljare.

 

Vår pasta är närproducerad. All tillverkning och paketering sker i Tyresö. Made in Stockholm helt enkelt.

Vi arbetar uteslutande med svenska leverantörer/distributörer (även om vissa varor importers från Italien) för att i möjligaste mån slippa egna långa transporter med onödig miljöpåverkan.

Miljöfrågor är något som vi arbetar med dagligen och arbetet omfattar allt från inköp, produktion, sophantering och logistik.

 

Vi erbjuder idag en produkt som av många anses vara marknadens bästa – färsk pasta i absolut världsklass! Inte för vem som helst, utan för dig som förstår skillnaden.

Sortiment

Goutera erbjuder idag ett brett sortiment som kan varieras med såväl form som färg och fyllning. Självklart hittar du klassiker som Spaghetti, Tagliatelle och Linguini tillsammans med fyllda sorter som Cannelloni, Ravioli, Tortelloni med flera – se vidare under ”Våra produkter”.

Sen så gör vi otroligt många ”specialbeställningar” där fantasin sätter gränserna

Vi har ett antal olika fyllningar enligt klassiska italienska recept vilket gör att du kan välja sort och fyllning efter tycke och smak. Samtliga sorter kan också beställas i olika färger – grön, röd, svart osv. Då vårt mål är att undvika tillsatser och konserveringsmedel så använder vi naturliga färgämnen som exempelvis spenatpulver, tomatpulver och bläckfiskbläck.

Kvalitet

Sedan ett antal år tillbaka är vår verksamhet certifierad enligt IP-Livsmedel. Ett kvalitetsledningssystem för livsmedelsverksamhet som ställer höga krav kring dokumentation och säker livsmedelshantering. Detta gör att vi idag har kontroll som omfattar allt från val av
 leverantörer till godkända förpackningar, utbildning av personal m.m

 

Vi är stolta över att vara bland de första i vårt segment som uppfyller kraven för IP-livsmedel och vi vågar påstå att man – från Goutera – alltid får en säker produkt. Inte minst kan våra kunder vittna om det.

 

För oss är din säkerhet kring råvaran en fråga om heder och ansvar! Vi tar det ansvaret på allvar! Någon klok person sa; Kvalitet är inte dyrt… Det är bristen på kvalitet som är dyrt!

 

Vi hoppas att du förstår skillnaden.

Certifiering