Archive

Pastasträngar, lite tjockare än spaghetti, från norra Italien. Passar till både såser och buljong. En rundformad, lite tjockare spaghetti som kan skapa variation i din matlagning. Lämpar sig väl till ett antal pastarätter och fungerar med både såser och buljong. Koka i rikligt med vatten...

Klassisk, platt pasta från norra Italien. Kokas i salt vatten och serveras med tjock sås. Har blivit en mycket välkänd pastasort som de flesta är bekanta med idag. Den klassiska bandpastan har sitt ursprung i norra Italien och ett väldigt stort användningsområde i det klassiska...

Namnet kommer av ordet spago, som betyder tråd. Lämpar sig bäst till såser utan stora bitar i som fastnar längs pastan. Här behövs väl knappast någon vidare förklaring - troligen den mest kända pastasorten idag! Med färsk Spaghetti kan du dock höja dina klassiska anrättningar...

En kort pasta gjord av två tvinnade längder som blir allt mer vanlig i såväl butik som på menyn hos den italiska restaurangen. Passar utmärkt till tjockare såser med större bitar. Kokas i rikligt med vatten och lite salt....

En av de populärare pastasorterna. Denna klassiska tubpasta kan serveras både i buljong och till sås. Kanske den mest klassiska pastasorten idag. Populär för sitt breda användningsområde då du kan använda Penne i såväl varma som kalla anrättningar. Kokas i mycket vatten med lite salt.   Förpackningsstorlekar: Konsumentförpackning:...

Vi gör degen och fryser in den. Du tinar degen och bakar ut den. Receptet är gjort av Napolitanaren Michelangelo Russo och noga avvägt med det "rätta" mjölet för att få en perfekt napolitansk pizza. Den finns som färsk för dagligvaruhandeln och som fryst för...

Populär syditaliensk tubpasta. Bra för att fånga sås, serveras ofta till tomat- eller köttbaserade såser. En mycket populär ”tub-pasta” med ursprung från södra Italien. Serveras ofta till tomat- eller köttbaserade maträtter eftersom den binder såsen väldigt bra. Koka i mycket vatten med lite salt och...

En tunnare variant av spaghetti - med i stort sett samma användningsområde. Kan med fördel användas i soppor eller buljong, men fungerar som sagt till ett antal klassiska rätter och skapar en exklusiv känsla med sin tunnhet. Förpackningsstorlekar: Konsumentförpackning: 500 gram Restaurangförpackning: 2 kg Storköksförpackning: 3 kg...

En bred, lång, valsad pasta. Traditionellt serveras den med rika, tjocka såser. Orginalet av den klassiska pastan Pappardelle! Ger dig en härlig känsla av Italien direkt i dina grytor! Kokas i mycket vatten och silas av med olivolja. Passar med skaldjur, fågel, kött- och grönsaksrätter.   Förpackningsstorlekar: Konsumentförpackning: 500...

En smal, platt pasta från södra Italien. Serveras med fördel till fisk, skaldjur eller pesto. Med denna pasta i köket så är det bara din fantasi som sätter stop för vad du ska servera! En smal, platt pasta från södra Italien som ofta finns på...